Ukrainian Scientists Worldwide

Українські науковці у світі

Пропоную обговорювати не тільки справи, а й відпочинок. Конкретно: наприклад, я зараз на стажуванні в Німечині. На наступний week-end тут довгі вихідні (субота-неділя-понеділок, 30 травня - 1 червня). Планую подорож у Баден-Вюртемберґ з заїздами на північ Швейцарії (з використанням регіонального квитка і квитка вихідного дня). Охоче поїду з компаньйонами-співвітчизниками, які зараз теж у Німеччині.
Юрій (TU Chemnitz, Sachsen)

Відгуки до цієї обговорення припинені.

Відповіді на обговорення

Раджу написати про цю ідею на форум Українських студентів у Німеччині: http://sus-n.org/forum/
Дякую, порада слушна, але студенти, що вчаться тут постійно, вже мають свої сформовані компанії для відпочинку. Моя ж ідея скоріше стосується поодиноких осіб, закинутих у Німеччину на порівняно короткий час - скажімо,науковців на стажуванні. Крім того, на жаль, я вже давненько не студент. Відповідно, й інтереси щодо подорожі, цілком можливо, істотно відрізняються.
Зовсім ні, я, наприклад, (хоча теж не студент), маю компанію, але залюбки би поїхав при наявності часу. Принаймні якшо завiтати в чиєсь місто то випити пива - багато хто погодиться. Доречі будете проїздом в Майнці - давайте знати :) І наш форум читають не лише студенти.

Пошук науковими сайтами

Новини nauka.in.ua

Наука та освіта в Україні

© 2010   Created by Khalavka Yuriy (Халавка Юрій) on Ning.   Create a Ning Network!

Беджі  |  Поскаржся  |  Умови доступу  |  Terms of Service

Ввійдіть до мережі для чату